czwartek, 11 kwietnia 2013

Urodzinowy prezent dla Was

Moje poprzednie rozdanie było spore pod względem Waszej frekwencji, przybyło mi wielu obserwatorów. Niektórzy po rozdaniu olali mnie zupełnie ale wiele z Was zostało. Zaglądacie, komentujecie a ja lubię dostawać powiadomienia o nowym komentarzu na blogu, bardzo dziękuję :* chętnie poznam Was bliżej, wiele z Was zdążyłam już bardzo polubić, oby tak dalej.
Z racji tego, że kilka dni temu miałam urodziny postanowiłam sprawić i Wam mały prezent w postaci skromnego rozdania. Co mam do zaoferowania tym razem? Mam nadzieję, że nagroda Wam się spodoba :)




LUSHowe kartonik z dwiema kulami do kąpieli. Patrząc na nie krwawi mi serce, że nie mam wanny i nigdy nie będzie mi dane wykąpać się z taką kulą.
2 smaczki od Aussie: szampon Miracle Moist 300 ml i odżywka bez spłukiwania Miracle Hair Insurance 250 ml
 Wszystkie kosmetyki są nowe, nieotwierane i nieużywane.

Co trzeba zrobić żeby zgarnąć ten prezent? Tak naprawdę to bardzo mało:

Wystarczy, że jesteś publicznym obserwatorem bloga a w komentarzu podasz mi najśmieszniejsze lub najoryginalniejsze imię nadane zwierzęciu o którym kiedykolwiek słyszałaś.

Jeżeli jednak chcesz mieć większą szansę na zdobycie nagrody możesz:
      1. Polubić stronę Lil Oddiette na fb. (1 los; lub jeżeli byłeś 'fanem' przed rozdaniem 2 losy)                           2. Dodać poniższy banner (1 los)

      3. Dodać mój blog do blogrolla (1 los)
      4. A moje top komentatorki na wstępie dostają 3 losy, o ile chcą wziąć udział w rozdaniu.
Regulamin:
  • Rozdanie trwa od 11.04.13 do 30.04.13 a wyniki podam w przeciągu tygodnia a na adres do wysyłki będę czekać równe trzy dni
  • Osoby niepełnoletnie, osoby prowadzące blogi wyłącznie rozdaniowe nie będą brane pod uwagę, proszę o uczciwość! Oczywiście osoby, które zgłosiły się do poprzedniego rozdania a zaraz po ogłoszeniu wyników przestały obserwować też nie wezmą udziału w losowaniu (jestem nie tylko wredna ale i pamiętliwa dlatego wszystko mam zapisane ;))
  • et c'est tout :) w razie jakichkolwiek wątpliwości lub pytań mój adres mejlowy dostępny jest w zakładce 'o mnie'.


Formularz zgłoszeniowy:
Obserwuję jako: 
Odpowiedź:
Mail:
Lubię na fb: TAK (+ inicjały)/ NIE
Banner: TAK (+link) / NIE
Blogroll: TAK (+link) / NIE
 
 
Powodzenia!
                                                                               
 

 

 

99 komentarzy:

  1. Wszystkiego najlepszego (spoznione, ale szczere) :)
    Ja swietuje dzisiaj ;)

    Ta marka Aussie wczoraj wpadla mi w oko w DM, pierwszy raz ja widzialam.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję i nawzajem :) A Aussie polecam:)

      Usuń
  2. Obserwuję jako: paradoxa raz
    Odpowiedź: whiskas- mój kotek
    Mail: iwonab53@gmail.com
    Lubię na fb: TAK Iwona B
    Banner: TAK paradoxaraz.blagspot.com
    Blogroll: TAK paradoxaraz.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  3. Sto lat sto lat!
    Spełnienia marzeń :) Róże oraz kwiaty!

    OdpowiedzUsuń
  4. Wszystkiego najlepszego! Sto lat! :-)

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako: ktosnaciebiepatrzy
    Odpowiedź:hmm znalazłam pięknego kotka i go przygarnęłam, mój tata powiedział, że to kotka więc nazwałam ją Luna. Jednak gdy urosła i zaczęła się uganiać za innymi kotkami stwierdziliśmy że to jednak jest kot. Moi rodzice mówią na niego Lun, lecz mi to w ogóle nie pasuje ;D i mówię na niego Lump ;D
    Mail: roza9321@wp.pl
    Lubię na fb: NIE
    Banner: TAK http://ktosnaciebiepatrzy.blogspot.com/
    Blogroll: NIE

    P.s Wszystkiego najlepszego!! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako: PolsihFanPiano
    Odpowiedź: Będąc na wakacjach na małej greckiej wyspie, każdy poranek związany był z pobudką przez urocze kozy. Jedna z kóz przez całe 2 tygodnie nie spuszczała mnie z oczu, byłam przerażona, cały czas mnie obserwowała. Moja mama śmiejąc się, stwierdziła, ze mam paranoję i jednomyślnie nazwałyśmy kozę Wladem Draculą. Myślę, że wynikało to z jej wystających zębów. Ostatniego dnia pobytu, podeszłam do Wlada i mamy razem prześliczne zdjęcie. Mam nadzieję, że spotkam go (bądź ją) za rok :)
    Mail: placek.jj@gmail.com
    Lubię na fb: NIE
    Banner: TAK http://mazidla.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://mazidla.blogspot.com/

    PS. Trzeba było powiedzieć, że zbliżają Ci się urodziny! Wysłałam bym Ci urodzinową kartkę :)

    OdpowiedzUsuń
  7. trzeba było trąbić: będę mieć urodziny! Coś by się wymyśliło ;)
    (aha, z zamówieniem z bańki czekam aż dostarczą produkt, bo ciągle go nie ma na stanie :(( )

    się dopiszę jak się ogarnę ;) (3 losy piechotą nie chodzą!!)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Będę trąbić w przyszłym roku :] nie chcialam się narzucać hihi ...
      Dopisuj się, dopisuj bo nie trzy a cztery losy:)

      Usuń
  8. Najlepszego :))

    Obserwuję jako: Poziomka
    Odpowiedź: swego czasu któregoś lata w moim ogrodzie zagościł kotek, który najwyraźniej bardzo polubił wygrzewanie się w słońcu w naszej trawie :D nie byłoby w tym jednak nic ciekawego, gdyby nie fakt, że kotek ów wylegiwał się w sposób całkowicie bezwstydnie leniwy i "rozłożysty", nie zwracając nawet na nas szczególnej uwagi ;) moi rodzice jednogłośnie uznali, że będą go nazywać Szmatką, bo wygląda leżąc jakby go ktoś rzucił ot tak, gdzie popadnie ;) tym samym Szmatka za każdym razem poprawiał nam humor, nie tylko kiedy go widzieliśmy ale już na samo wspomnienie imienia :)
    Mail: agath.m@gmail.com
    Lubię na fb: TAK (Agata M.)
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: AnKa
    Odpowiedź:SETKA- suczka mojego kolegi. Pierwotnie miała miec inne imię, lecz jako szczeniak lubiła wylizywać kieliszki z resztek procentów.
    Mail:anyake@interia.pl
    Lubię na fb: Tak A.B.
    Banner: TAK http://anyake.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://anyake.blogspot.com/


    Sto lat, dużo zdrówka i radości na codzień:):)

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako: sahara90

    Odpowiedź: ojej dużo tego. Samica homika Ziutka, Koty Gyros,Kotlet,Kebab i Cicik.Pies Szanti ,Szynszyla Franek Baranek .Jestem dumna z tych wszystkich imion bo sama je nadałam i idealnie pasowały do zwierzaków :)

    Mail: sahara90@wp.pl

    Lubię na fb: TAK - na fb jestem jako strona a nie osoba ale polubiłam cię.Nick Sahara90

    Banner: TAK - sahara90.blogspot.com na prawym pasku bocznym

    Blogroll: TAK na lewym pasku bocznym

    + notka

    sahara90.blogspot.com/2013/04/garsc-konkursow-i-rozdan-ktore-polecam.html

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: skleping mode: ON
    Odpowiedź: Mój chłopak nazwał swoje dwie ulubione rybki w oczku "Piwko i Wódko". Pewnie dlatego, że jedna kolorem przypominała Absoluta, a druga Stronga ;D
    Mail: skleping.mode.on@gmail.com
    Lubię na fb: TAK ale nie bierz pod uwagę mojego blogowego FB ;)
    Banner: TAK http://skleping-mode-on.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://skleping-mode-on.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako: _groooszek_
    Odpowiedź: Zdecydowanie Szatan - mój znajomy ma owczarka niemieckiego o takim imieniu. Miny ludzi na ulicy gdy go woła "Szatan, gdzie leziesz", "Szatan do nogi" są bezcenne :D Sama mam świnkę morską Antosia i kocicę Teodorę ;)
    Mail: groooszek91@gmail.com
    Lubię na fb: TAK K.M.
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako: anne-mademoiselle
    Odpowiedź: Opiekowałam się kiedyś w liceum żabą afrykańską i mogłam nadać jej imię. Nadałam dwa - Donald Halina. Donald, bo miała podobną minę do miny premiera, a Halina, bo miała tak jasny kolor (wręcz biały), jak włosy mojej katechetki. Hmm.. To chyba nie jest zbyt poprawne politycznie :P
    Mail: anna-maria-anna@o2.pl
    Lubię na fb: TAK Anne Mademoiselle
    Banner: NIE
    Blogroll: TAK (+link) / NIE

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. aaa i blogroll: TAK http://anne-mademoiselle.blogspot.com/

      Usuń
  14. Obserwuję jako: Patrycja Stolarczyk
    Odpowiedź: Mój kot ma na imię Bobas bo jest strasznym pieszczochem i głodomorem a królik Ronald bo jest strasznie spokojny i całymi dniami śpi :)
    Mail: pati18773@interia.pl
    Lubię na fb: TAK + P.S.
    Banner: TAK http://everythingstartswithadream18.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://everythingstartswithadream18.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  15. obserwuję jako Rudaaa12
    a to najdziwniejsze imię to Rumcajs, mój były kocur :/ ewent. Stefcia, albo Gucio czyli obecne;D

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako: Kasienka23
    Odpowiedź: Najśmieszniejsze imię dla kota a właściwie kotki nadała kiedyś moja siotra, a bło to Tarzanka :D pewnie od Tarzana :D swoją drogą do dziś się z tego śmieję, a było to parę ładnych lat temu :D
    Mail: nefretari23@gmail.com
    Lubię na fb: TAK Świat K.
    Banner: TAK http://kasienka23-swiatkasi.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://kasienka23-swiatkasi.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako: Ann
    Odpowiedź: słyszałam kiedyś jak psa nazwali Zasraniec ;) myślę, że to oryginalne imię, choć swoją drogą w ogóle mi się nie podoba
    Mail: petiteannie90@o2.pl
    Lubię na fb: NIE
    Banner: NIE
    Blogroll: TAK http://wizazmojapasja.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  18. Ja tam po prostu lubię do Ciebie zaglądać :D dodatkowo widzę tego Twojego futrzaka i odrazu japka się cieszy :D chętnie spóbuję :)

    Obserwuję jako: Diuna
    Odpowiedź: Od PASZTETA po dziwne zlepione ze sobą wyrazy np. Tiotuś

    Mail:diuna2006@wp.pl
    Lubię na fb: TAK (Kamila Iwona)
    Banner: TAK www.diunaaa.blogspot.co.uk
    Blogroll: TAK www.diunaaa.blogspot.co.uk

    :****

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: Aswertyna
    Odpowiedź: Śmierdziel (mój kot :) )
    Mail: aswertyna@gmail.com
    Lubię na fb: TAK (Martyna M)
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: Antonina Guzik
    Odpowiedź: mój śp. kot - Sztacheta i pies - Bandzior (spacery i wołanie go było dość komiczne dla mnie i stresujące dla otoczenia ;D )
    Mail: antonina.guzik@wp.pl
    Lubię na fb: TAK I.Z.
    Banner: TAK http://antonina-guzik.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://antonina-guzik.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: BeautynLiving
    Odpowiedź: Glitzy dla świnki
    Mail: beautynliving@interia.pl
    Lubię na fb: TAK S.L.
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: nika88
    Odpowiedź: Imię dla kota Julian u znajomych. Później znajomym urodził się synek i dali mu też na imię Julian. :-)
    Mail: one-more-dress@wp.pl
    Lubię na fb: TAK jako One more dress
    Banner: TAK , http://one-more-dress.blogspot.com/
    Blogroll: TAK , http://one-more-dress.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  23. O nieeee urodzinki mi minęły Twoje ale to nic za karę dostaniesz dwie wersje życzeń na maila :) uwielbiam się bombować w wannie mmm:) i jestem bardzo ciekawa kangurzych specyfików:) tak że też bym chciała do słoika:)
    Obserwuję jako: Esy,floresy,fantasmagorie
    Odpowiedź: Pies mojego przyjaciela wabi się Depesz :)-miało być że od Depeche Mode ale okazało się że psina ma adhd i nazwa pasuje jak ulał:) bardzo mi się to podoba (teraz trochę nie na temat gdybym miała kota nazwałabym go z pewnością Rudolf Valentino)
    Mail: esy.floresy.fantasmagorie.blog@gmail.com
    Lubię na fb: TAK Małgorzata Ewa Jot
    Banner: TAK http://77fantasmagorie77.blogspot.com/
    Blogroll: NIE (nie umiem zrobić:(

    OdpowiedzUsuń
  24. Na początku składam najszczersze życzonka urodzinowe, dużo zdrówka, miłości i wioooosny :D:*

    Obserwuję jako: Neonowa
    Odpowiedź: Pies żony mojego kuzyna wabi się "Tequila" :] Nie wiem, skąd wziął się ten pomysł, ale co najlepsze - pies mojej koleżanki też się tak wabi... czyżby zapanowała nowa imienna moda?:P
    Mail: keepitinmyblackbox@gmail.com
    Lubię na fb: NIE
    Banner: TAK http://keepitinmyblackbox.blogspot.com/
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  25. Wszystkiego Najlepszego ;)

    Obserwuję jako: srebrnaLENTI
    Odpowiedź: RAMBO. W dzieciństwie miałam 2 chomiki dżungarskie. Jeden z nich miał na imię Rambo ;D Wzięło się to stąd że Rambo miał klatkę, gdzie ściany i "sufit" były z pręcików, a on zawzięcie wspinał się po ściance i przy użyciu 2 łapek usiłował przejść całą długość "sufitu" klaki. Gdy spadał powtarzał czynność wiele razy... ;D
    Mail: srebrnalenti@gmail.com
    Lubię na fb: TAK (J.Ż.)
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  26. Tego, co najwspanialsze Kochana!:))
    Chętnie się zgłaszam;)

    Obserwuję jako: Kaśśś^^
    Odpowiedź: Mój sąsiad ma psa, który wabi się Parówa;D
    Mail: kasiulek1992@op.pl
    Lubię na fb: TAK Katarzyna L.
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako: Mariola
    Odpowiedź: Najśmieszniejsze imię dla psa, jakie słyszałam, to było Pika Pika :) Podobno to luźna wariacja na temat Pikachu.. :D
    Mail: mariola.wisnie[małpa]gmail.com
    Lubię na fb: TAK Mariola W.
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego!

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako: bernadetaaa@interia.pl
    Odpowiedź:Broda i Tofik
    Mail:bernadetaaa@interia.pl
    Lubię na fb: TAK Bernadeta B.
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako: Chelsea-Lena
    Odpowiedź: Kot mojej znajomej nazywa się Pepiczek :)
    Mail: chelsea@onet.pl
    Lubię na fb: TAK - Magdalena Ch.
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako: sylviaaa100
    Odpowiedź: Wąsior, Bandyta
    Mail: sylviaaa100@interia.pl
    Lubię na fb: TAK Sylwia B.
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję jako: Katarzyna
    Odpowiedź: pies koleżanki - Żul :D
    Mail: gogunia3@wp.pl
    Lubię na fb: NIE
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako: Ewelina Wróbel
    Odpowiedź: pies kolegi - nazwał go Morda, i na spacerze jak go wołał wszyscy się na niego dziwnie patrzyli :)
    Mail: ewelina.wrobel.zp@gmail.com
    Lubię na fb: TAK Ewelina Wróbel
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako: Akurat
    Odpowiedź: Psy mojej sąsiadki nazywały się Klusek i Mucha :P
    Mail: akurat99@gmail.com
    Lubię na fb: TAK N.P.
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: M.arty
    Odpowiedź: pies koleżanki nazywał się Fart. W Polsce to akurat dobrze brzmiące imię. Ale po przeprowadzce do UK i sprowadzeniu ta psa imię Fart wzbudzało salwy śmiechu u sąsiadów.
    Mail: m.arty@o2.pl
    Lubię na fb: NIE
    Banner: TAK (+link) http://martynowo.blogspot.ie/
    Blogroll: TAK (+link) http://martynowo.blogspot.ie/

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako: Kejmi
    Odpowiedź: Perełka dla suczki Doga Niemieckiego. Biorąc pod uwagę rozmiary psa, imię wydaje się dosyć kuriozalne. Pies sąsiada :)
    Mail: urodologia@gmail.com
    Lubię na fb: TAK K.D.
    Banner: NIE
    Blogroll: TAK http://urodologia.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako: alekandra
    Odpowiedź: Kapsel
    Mail: aleksandrap2629@gmail.com
    Lubię na fb: NIE
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako: Urszula
    Odpowiedź: Imię mojego kota przygarniętego ze schroniska - Kazar, imię kocur dostał najprawdopodobniej w schronisku, a my postanowiliśmy go nie zmieniać :) Dodtkowo imiona moich chomików: Protazy i Gerwazy
    Mail:urszula.potrawa@gmail.com
    Lubię na fb: NIE
    Banner: TAK http://bizuteriasutasz.blogspot.com/
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję jako: patrycja
    Odpowiedź: kot mojej współlokatorki nazywa się Mitek (czasami jak rozmawia to mówi o nim Mituś, Mi ;) )
    Mail: enklawka@tlen.pl
    Lubię na fb: TAK P.R.
    Banner: TAK pat-and-her-little-world.blogspot.com/
    Blogroll: TAK pat-and-her-little-world.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  39. Obserwuję jako: Słonecznik
    Odpowiedź: Żółtek - tak ma na imię nasz piesek ;) Wierzbicka - nasza kotka ;)
    Mail: joanwi@interia.pl
    Lubię na fb: TAK Bambusowy Raj
    Banner: TAK http://bambusowy-raj.blogspot.co.uk/
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  40. Obserwuję jako: sarinacosmetics
    Odpowiedź: u mojego sąsiada są dwa koty: Ramzes i Kryzys :) Ramzes rządzi i ma się bardzo dobrze, a Kryzys to taka sierota, która nawet pies wyłomota :p Sąsiad śmiał się kiedyś, że Ramzes wyjechał do Ameryki i ma się bardzo dobrze, a Kryzys został w Polsce ;p
    Mail: ewelina87tt@gmail.com
    Lubię na fb: TAK Ewelina T.
    Banner: TAK http://sarinacosmetics.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://sarinacosmetics.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  41. Obserwuję jako: Cullen
    Odpowiedź: Będzie długo, bo zwierzaki kocham, a do tego jestem psiarą :D
    1. Pierwsza historia z cyklu "Ja i mój pies" :) Mam kundelka, który ma prawie 15 lat, wabi się Aza i choć w tym imieniu nie ma nic nadzwyczajnego najlepsze są jej przydomki :D Od lat wołam na nią Kaszalot ;) ponieważ zawsze jak broiła robiła słodkie oczka i nie mogłam się na nią gniewać, więc nie mówiłam do niej imieniem tylko: "Wstydziłabyś się, ale z Ciebie kaszalot" i jakoś tak zostało ;) Mój brat woła na naszego psiaka Babcia (ze względu na sędziwy wiek), a mój Luby stwierdził, że mój pies to szatan, bo wciąż mam mnóstwo wigoru i mówi do niej Azazel :D
    2. Historia numer dwa, jest z cyklu "Moje przygody z pijakami" ;) Dawno temu, kiedy Aza była rozkosznym szczeniakiem wybrałam się z nią na szczepienie. Traf chciał, że była zima, ciemno a teren był nieoświetlony. Nagle z krzaków słyszę zachrypnięty pijacki głos "Heniu, chodź. Heniu, ile razy będę powtarzał!" Wystraszyłam się, tymczasem moim oczom ukazał się zwykły wielkomiejski, osiedlowy pijaczyna, który nawoływał swojego owczarka niemieckiego ;)
    3. Trzecia historia jest natomiast z cyklu "Cullen i jej dzikie pasje" - mój ulubiony pisarz jest wielbicielem psów. W wielu jego książkach pojawiają się psiaki oraz inne stworzenia i moim ulubieńcem jest kundelek Big Top oraz wietnamska świnka Connie :D Swoją drogą ów Pan powiedział o swoich ulubionych bullterierach: "Bulteriery to najsympatyczniejsze psy na świecie, ale chwilami dostają kuku na muniu". Wyobrażasz sobie psa, który ma kuku na muniu? :) Musi być świetnym towarzyszem zabaw! :)
    Mail: cullen_james@wp.pl
    Lubię na fb: NIE
    Banner: TAK http://wymieszany.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://wymieszany.blogspot.com/

    I na koniec, kiedy już przebijesz się przez te wszystkie zdania wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia i duuużo dobrego humoru, a przede wszystkim pogody na zewnątrz i w serduchu!!! 100 lat! ;)

    OdpowiedzUsuń
  42. 1.Obserwuję jako: EWAY
    2.Odpowiedź: Mój kolega nazwał swoją świnkę morską najśmieszniejszym i najbardziej oryginalnym imieniem mianowicie świnka ma na imię Zgadnij :) I gdy wszyscy się pytają o jej imię to wygląda mniej więcej tak:
    -Jaka fajna, jak ma na imię?
    -Zgadnij
    -No, ale powiedz jak ma na imię!
    -No Zgadnij
    -Dobra jak nie chcesz to nie mów.
    Można się uśmiać czasami :P
    3.Mail: ewaa101@gmail.com
    4.Lubię na fb: NIE
    5.Banner: TAK : http://eway-bolg.blogspot.com/p/blogi-godne-uwagi.html
    6.Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  43. Obserwuję jako: esiane
    Odpowiedź: Mam yorka, którego nazwałam dumnym imieniem: Ramzes :)
    Mail: siembab.ania@gmail.com
    Lubię na fb: NIE
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  44. Obserwuję jako: Tanika i Wojtas
    Odpowiedź: Killer imię pieska mojej znajomej, który nie dość że jest miniaturką mieszczącą się w kopertówce, to jeszcze nie grzeszy odwagą, na widok kota ucieka i chowie się gdzie popadnie, podobno trauma " z dzieciństwa" ;)
    Mail: tanika@mailmix.pl
    Lubię na fb: TAK - Tatiana D.
    Banner: TAK - http://dobredlaurody.blogspot.com/
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Taniko, tak a propos uciekania przed kotem - mój pies zawsze był zaintrygowany kotami. Nie chciał ich gonić, tylko po prostu na nie patrzył. Sąsiadka mieszkająca piętro niżej ma dwie kotki. Pewnego dnia jedna z nich wymknęła się na klatkę schodową, kiedy sąsiadka rozmawiała ze mną i z moim tatą. Był z nami nasz pies. Ja zamarłam, w oczekiwaniu, co Olis zrobi z tym kotem... A tu kotek zaczął się obcierać, łasić do Olisa! :P A mój pies tak się tego wystraszył, że uciekł na górę xD

      Usuń
  45. jak dobrze, że ja mam wannę :P

    Obserwuję jako: Balbinka
    Odpowiedź: Wszyscy mówią, że mój królik ma bardzo śmieszne imię: Niutriszia, w zdrobnieniu Niutka :)
    Mail: ec92@interia.pl
    Lubię na fb: TAK | Ewelina C.
    Banner: TAK | http://baalbinkaa.blogspot.com/
    Blogroll: TAK | http://baalbinkaa.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  46. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję jako: KosmetyczkaAni
    Odpowiedź: kot-bździkot ...wiadomo dlaczego ;)
    Mail: kosmetyczkaani@gmail.com
    Lubię na fb: NIE
    Banner: TAK http://kosmetyczkaani.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://kosmetyczkaani.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  48. Obserwuję jako: Anika Kwiatkowska
    Odpowiedź: Na wiosce u mojego ojczyma, jego siostra miała gospodarstwo. Jak to mała dziewczynka, byłam zainteresowana zwierzętami gospodarskimi, w szczególności, że wychowałam się w mieście. Pewnego razu przybłąkał się do mnie mały kocurek, cały czarny tylko nad noskiem miał białą pręgę. Dodatkowo od małego chorował, i nie miał jednego oczka. Pomimo tego zaprzyjaźniliśmy się, i nazwałam go Marchewa :) Od tego czasu kotek jest moim wiernym przyjacielem i zamieszkał w moim gospodarstwie.
    Następnie któregoś lata w nadmorskiej miejscowości w nocy znalazłam pieska, dokładnie młodego yorka. Był troszkę przestraszony, więc po zbadaniu sprawy, czyj to piesek, zabrałam go do siebie do domu. Po napisaniu i rozwieszeniu ogłoszeń, nikt się po niego nie zgłosił. Nazwałam go Groszek, jak już się pewnie domyślacie dlaczego. W owym czasie moją ulubioną 'potrawą' była marchewka z groszkiem na ciepło :) Happy end był taki, że po jakimś tygodniu, zgłosił się po niego Pan z Poznania, który był tu na wczasach, wiadomo, popili, pobawili się a o psie zapomniał. Uświadomiła mu to dopiero żona, która zagroziła rozwodem, jeśli pies się nie znajdzie :)
    Mail: aniczkaanisia@gmail.com
    Lubię na fb: TAK, jako A.K
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zapomniałam dodać, że moja babcia ma dwa sznaucerki miniaturowe - Mamusię, na którą wszyscy wołają Szczur lub Szczurinda (z racji podobieństwa uszu i ogona) oraz jej synka - Nynka, na którego wołamy Nyno, Nynuś. Imię powstało z mojej inicjatywy, ponieważ od małego szczeniaczka wołałam do niego nyno nyno i tak zaczął reagować :)

      Usuń
  49. Obserwuję jako: Bambi
    Odpowiedź: Kotlet, chomik z dzieciństwa :>
    Mail: bambibeautyblog@gmail.com
    Lubię na fb: NIE
    Banner: TAK
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuję jako: Piotr04
    Odpowiedź: w moim bloku mieszkają dwa koty o nietypowych imionach: Farfocel i Szarlotka, a mój dziadek - fan "Potopu" miał kiedyś psa, który wabił się Kmicic
    Mail: piotrbialecki@yahoo.com
    Lubię na fb: TAK - Piotr B.
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  51. Obserwuję jako: monument-of-beauty
    Odpowiedź: pies jednego z moich sąsiadów zwie się KURDYLIUSZ ;-D (ale ten sąsiad jest dziwny- więc nawet to mnie nie zdziwiło ;-) )
    Mail: monument.of.beauty@gmail.com
    Lubię na fb: TAK Anita S.
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  52. Obserwuję jako:
    Odpowiedź: Mój sąsiad nazwał swojego szczeniaczka Bobek, a moja babcia swojego kotka nazwała Fiflak. ;)
    Mail: emwww@wp.pl
    Lubię na fb: TAK Julia Małgorzata S
    Banner: TAK maugorzatka.blogspot.com
    Blogroll: nie

    OdpowiedzUsuń
  53. Obserwuję jako: szufladka
    Odpowiedź: mój kolega ostatnio nazwał swoje dwie szynszyle - Aldona i Polena :D Stawiam na Aldona.
    Mail: krejzi89@wp.pl
    Lubię na fb: NIE bo nie posiadam fejsbóka
    Banner: TAK po prawej stronie http://zajrzyjdoszufladki.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://zajrzyjdoszufladki.blogspot.com/

    Pzdr.,
    Paulina

    OdpowiedzUsuń
  54. obcerwuję jako science maybe
    odpowiedź: pies fufik:):)
    mail: idealniedoskonalosci@wp.pl
    Fb: nie
    Notka:http://sciencemaybe.blogspot.com/2013/04/konkursy-ii.html

    OdpowiedzUsuń
  55. Obserwuję jako: Joanna_26
    Odpowiedź: z najoryginalniejszych to na pewno Siuks, Baton i Alvaro
    Mail: kabanos_25@onet.eu
    Lubię na fb: TAK - Joanna B.
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  56. Obserwuję jako: Niecoolturalnie
    Odpowiedź: PASZCZUR - szczurek koleżanki
    Mail: niecoolturalnie@gmail.com
    Lubię na fb: NIE
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  57. Obserwuję jako: Agnieszka
    Odpowiedź: Alonzo
    Mail: agnieszkaxx014@gmail.com
    Lubię na fb: NIE
    Banner: TAK http://mojakosmetyka3.blogspot.com/ w pasku bocznym
    Blogroll: TAK http://mojakosmetyka3.blogspot.com/ w pasku bocznym

    OdpowiedzUsuń
  58. Obserwuję jako: Justyna B.
    Odpowiedź: Wypłoch - imię kota;p
    Mail: justynaborkowska8@wp.pl
    Lubię na fb: TAK - Kosmetyczna Juss.
    Banner: TAK http://juss1992.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://juss1992.blogspot.com/
    + top komentatorka ;>

    OdpowiedzUsuń
  59. Obserwuję jako: byjean
    Odpowiedź:Cynamon ( dla psa, zakochałam się w tym imieniu i chce tak dać na imię mojemu zwierzęciu! )
    Mail:byjean94@gazeta.pl
    Lubię na fb: NIE
    Banner: TAK , http://byjean.blogspot.com/
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  60. Obserwuję jako: Monika
    Odpowiedź: pies o imieniu "OJCIEC"
    Mail: monika_cubalibre@hotmail.com
    Lubię na fb: TAK Teresa St
    Banner: TAK http://caffedurantelavoro.blogspot.com/
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  61. Obserwuję jako: raeszka
    Odpowiedź: Ja mam dwa imiona. Jedno, które mnie zszokowało - Penis, a drugie, które mnie rozbawiło - Bimber. Mój piesek ma na imię Maniek od Manfreda z Epoki Lodowcowej :).
    Mail: a.m.math@poczta.fm
    Lubię na fb: NIE
    Banner: TAK http://raeszka.blogspot.com/
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  62. Obserwuję jako: lavanda
    Odpowiedź: Fuko :) Bardzo mnie rozbawiło :) Moja koleżanka powiedziała, że to w języku suahili oznacza piasek, a jej piesek jest właśnie w kolorze piasku :)
    Mail: julia.konieczna3@gmail.com
    Lubię na fb: TAK Julia K.
    Banner: TAK http://lavanda3.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://lavanda3.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  63. Obserwuję jako: nnat.
    Odpowiedź: Słyszałam o psach - Bydlaku i Świni :) Wyobrażasz sobie gościa idącego ulicą i krzyczącego ,,Bydlaku, do nogi!'' ? :D
    Mail: staachaa@gmail.com
    Lubię na fb: NIE
    Banner: TAK, kosmetyczne-rewolucje.blgospot.com
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  64. Obserwuję jako: anioleek89
    Odpowiedź: Pies o imieniu Hucz ;)
    Mail: anioleek89@gmail.com
    Lubię na fb: TAK Marta P.
    Banner: TAK http://anioleek89.blogspot.com/
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  65. Obserwuję jako: anioleq-ss
    Odpowiedź: suka mojej koleżanki ma na imię ,,cnota''
    Mail:anioleq-ss@wp.pl
    Lubię na fb: TAK , Emilia W.
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  66. Obserwuję jako: panna mewa
    Odpowiedź: Kotka o imieniu bazyli, kotek o imieniu poprostu kot
    Mail: panna.mewa@gmail.com
    Lubię na fb: TAK Ewa M.
    Banner: TAK http://panna-mewa.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://panna-mewa.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Kotka miało być bazylia ale niewiem czemu zjadło mi "a"

      Usuń
  67. Obserwuję jako: Milena M
    Odpowiedź: Cipek, tak sąsiadka wołała na swojego jamnika o.O
    Mail: millena90m@gmail.com
    Lubię na fb: TAK MM
    Banner: TAK http://kosmetyczneporadym.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://kosmetyczneporadym.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  68. Z okazji urodzin życzę Ci spełnienia marzeń i samych wspaniałych w życiu zdarzeń:)
    Obserwuję jako: Małgorzata Chrobak
    Odpowiedź: imiona dla kotków moich znajomych - Arseniusz, Belzebub, a dla pieska z racji niezbyt znośnego zapachu oczywiście - Skunksik;)
    Mail: fantazyjneupominki@poczta.fm
    Lubię na fb: TAK (Zaproszenia z fantazją)
    Banner: TAK http://fantazyjneupominki.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://fantazyjneupominki.blogspot.com/
    Pozdrawiam gorąco:)

    OdpowiedzUsuń
  69. Obserwuję jako: xkeylimex
    Odpowiedź: U mnie na osiedlu był swego czasu pies (rasy Golden albo Labrador - nie pamiętam już), w każdym razie wabił się... Stalin :P
    Poza tym mój pies też ma dość dziwne imię, jeśli ktoś wie, skąd się to imię wzięło. Wabi się Olie - na cześć wokalisty pewnego zespołu grającego muzykę z gatunku mocnego scremo :P
    Tak jeszcze w nawiązaniu do mojego psa- kiedy moja szalona przyjaciółka dowiedziała się, że planuję kupić psa, doradzała mi, żebym nazwała go Pulpet albo... Kot xD
    Mail: kaylime@onet.pl
    Lubię na fb: TAK (Kachna P.)
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  70. Obserwuję jako: setfiretotherain
    Odpowiedź: Chyba najbardziej śmieszne imię miał mój kot :P Z racji tego, że jak byłam mała uwielbiałam "Króla lwa" to gdy mama przyniosła do domu kotka to ochrzciłam go od razu Nalą :D Jednak po czasie okazało się, że to nie kotka tylko pan kot. Dla mnie nie było problemu, imię przekształciłam na Nalek :P
    Mail: niezapominajki91@gmail.com
    Lubię na fb: NIE
    Banner: TAK http://frozenmalibu.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://frozenmalibu.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  71. Obserwuję jako: Alexis S
    Odpowiedź: Najbardziej oryginalne imię dla psa to Meydey :) Ja osobiście mam Kota o imieniu Tygrys, ale mówimy na niego Celnik a mój brat mówi na niego Cywil... hehehe
    Mail: gwiazdunia1989@wp.pl
    Lubię na fb: TAK: Aleksandra S
    Banner: TAK :http://ashanti89.blogspot.com/
    Blogroll: TAK :http://ashanti89.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  72. Spóźnione życzonka urodzinowe:) Wszystkiego najlepszego!

    Obserwuję jako: time4yourbeauty
    Odpowiedź: Imię małej hałaśliwej suni: Pusia
    Mail:womanworld@time4yourbeauty
    Lubię na fb: TAK time4yourbeauty.blogspot.com
    Banner: NIE
    Blogroll:NIE

    OdpowiedzUsuń
  73. Obserwuję jako: madziakudla
    Odpowiedź: Krokiet (kotek)
    Mail: madziakudla@o2.pl
    Lubię na fb: TAK Magdalena Mar....
    Banner: TAK, http://marzeniawartespelnienia.blogspot.com/
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  74. Wszystkiego najlepszego!
    Obserwuję jako: Anna Chwistecka-Samson
    Odpowiedź: mnie bardzo śmieszy kiedy zwierzętom nadaje się ludzkie imiona, np. Karol :)
    Mail: anna.chsamson@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  75. Obserwuję jako: BeatriceM
    Odpowiedź: kiedyś na zawodach był ktoś kto miał konia o imieniu orgazm i spiker nagle zapowiada "xyz na orgaźmie" xD miny ludzi na trybunach bezcenne
    Mail: beatka.mielczarek@gmail.com
    Lubię na fb: TAK Beata Mie
    Banner: TAK http://chodzzemnanazakupy.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://chodzzemnanazakupy.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  76. Obserwuję jako: Glamourka89
    Odpowiedź: Piesek o imieniu Kafka:) "Kafka przynieś kapcie"-tak wołał do niej jej pan:-)
    Mail: glamourka@op.pl
    Lubię na fb: NIE
    Banner: TAK + http://glamourka89.blogspot.com/
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  77. Obserwuję jako: Place Of Woman
    Odp: Moja kotka nazywa się Miluś,nadałam jej to "męskie" imię mając kilka lat,wtedy jeszce nie wiedziałam,że może to być dziewczynka :D
    email:kass_1992@tlen.pl
    fcb:nie
    banner:nie
    blogroll:nie

    :)

    OdpowiedzUsuń
  78. Obserwuję jako: Agg
    Odpowiedź: królik koleżanki - Bobik
    Mail: onlyaggintheworld@gmail.com
    Lubię na fb: TAK A.D.
    Banner: NIE
    Blogroll: TAK http://oneandonlyagg.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  79. Obserwuję jako: Natalia Lily
    Odpowiedź: Ciocia mojego taty ma małego śmiesznego kundelka, a najbardziej rozśmiesza mnie to jak go nazwała. Woła na niego: FARUŚ (bo normalnie nazwała go Faraon, ale i tak woła Faruś)
    Mail: natalialip91@gmail.com
    Lubię na fb: TAK N.L.
    Banner: TAK http://natalia-lily.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://natalia-lily.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  80. Obserwuję jako: anununu
    Odpowiedź: miałam kotkę o oryginalnym imieniu GIZMA :P początkowo tata nazwał kota Gizmo (taki stworek z filmu "Gremliny" :) ) jednak kot okazał się kotką, i tak Gizmo został Gizmą :)
    Mail: akuczun1@wp.pl
    Lubię na fb: TAK A.K.
    Banner: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  81. rzutem na taśmę ;)

    Obserwuję jako: cocaron
    Odpowiedź: Petronela. Petronela była świnką morską, kudłatą albinoską. Świnka mojego kuzyna, która mieszkała u Dziadków i którą ja się zajmowałam. Pertonela wychodziła na spacery i przychodziła na zawołanie. Była wkurzona, gdy ktoś się nabijał z jej imienia. Święta bożego narodzenia bez niej były najgorszymi świętami ever.
    Mail: blog.wakeup@gmail.com
    Lubię na fb: TAK KM
    Banner: TAK http://wakeup-your-makeup.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://wakeup-your-makeup.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  82. Formularz zgłoszeniowy: ( chyba ostatnia )


    Obserwuję jako: Agnieszka Błoch-Drzazgała ( denticoo)
    Odpowiedź: psy Kluska i Pierożek ( u Pana ok 40 lat , który ciągle jest na diecie )
    Mail: agnieszka2200@poczta.onet.pl
    Lubię na fb: TAK Agnieszka Błoch-Drzazgała
    Banner: NIE
    Blogroll: TAK
    http://denticoo.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  83. Obserwuję jako: Serenitka B
    Odpowiedź: Totolotek - pies który podobno wyszczekał swemu Panu numery totolotka i ten wygrał pewną sumkę;)
    Mail: akasha162@onet.eu
    Lubię na fb: TAK Monika Bochman
    Banner: TAK http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  84. Wszystkiego najlepszego!
    Obserwuję jako: Shellmua
    Odpowiedź:Kochanka, kiedyś właśnie usłyszałam jak chłopak woła na swoją suczkę :)
    Mail: oleeencja@gmail.com
    Lubię na fb: TAK Aleksandra Muła
    Banner: TAK http://shellmua.blogspot.com
    Blogroll: TAK http://shellmua.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  85. Obserwuję jako: Copacabanaa
    Odpowiedź: pies o imieniu Gulasz
    Mail: copacabanaa@op.pl
    Lubię na fb: TAK Agnieszka M
    Banner: TAK http://copacabanaa.blogspot.com/
    Blogroll: TAK http://copacabanaa.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz, jest mi bardzo miło, że chcecie mnie czytać :)
Jeżeli podoba Ci się mój blog, zostań ze mna na dłużej i badź moim obserwatorem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...